Baggrund

I den moderne verden er det praktisk talt umuligt at have en professionel karriere og samtidigt følge med i den uendelige strøm af information, som muligvis har relation til ens portefølje. Evnen til at finde og reagere på relevante oplysninger er en af forudsætningerne for en succesrig investering.

Indtil fornylig kunne kun de meget ressourcestærke investorer tjene virkeligt godt og det måtte de forholdsvis mere beskedne investorer leve med.
Det har SIPA ændret på. Ved at sammenlægge et stort antal klienters interesser har vore konsulenter opnået en sådan grad af viden og indsigt, at de kan tilbyde alle relativt beskedne investorer en service i et omfang, som førhen kun kom de privilegerede få tilgode.

Lufthavnsparkering

Lufthavnsparkering er et at de mest spændende områder indenfor moderne fast ejendoms investering. Det er ikke tilfældigt. Mange rejsende oplever, at den største udgift i forbindelse med deres flyrejse, er parkeringen af deres bil i lufthavnen. De sidste 10-15 år har den internationale flytrafik oplevet et kolossalt opsving, ikke mindst på grund af lavpris flyselskaber, med et hastigt voksende lufthavnsnetværk.

SIPA har nøje fulgt udviklingen og har i tide været istand til at indgå favorable udlejningsaftaler for lufthavns parkeringspladser, som garanterer en yderst attraktiv årlig indtægt.

Investorer verden over er nu i stigende grad opmærksomme på mulighederne indenfor lufthavns bilparkering og da mange parkeringsanlæg dagligt er så godt som fyldt op til sidste plads, har denne investering vist sig at være meget populær og yderst indbringende. Lufthavns bilparkering er en investering med lav risiko, men som giver højere afkast end andre “køb-og-lej ud” investeringer. Den stigende efterspørgsel og voksende interesse i investeringer i parkeringspladser kan ses af den globale markedsandel, som Colliers vurderer til en værdi af $ 12.6 milliarder.

SIPA Park&Fly kan tilbyde selv relativt beskedne investorer mulighed for at erhverve en eller flere lufthavns parkeringsbåse i specialbyggede langtidsparkeringsanlæg, som på købers vegne drives af et etableret lufthavns parkeringsselskab.

Hver enkelt parkeringsbås har sit eget tinglyste skøde i enten investors eller et firmas navn.

Mange kunder vil typisk ønske at anskaffe adskillige parkeringsbåse. Disse kan købes under et enkelt skøde, hvilket holder handelsomkostningerne nede ved større ejendomsporteføljer.

Ved handlens afslutning vil en 6-årig driftsaftale kunne træde i kraft. Denne garanterer en lejeindtægt på 7% p.a. i de første to år. After aftale kan driftsaftalen bringes til ophør efter 2 eller 4 års løbetid, f.eks. i forbindelse med videresalg.

På opfordring vil SIPA Park&Fly når som helst videresælge investors parkeringsplads (mod et videresalgsgebyr på 5%) og udbyde parkeringspladsen til mindst 25% over den oprindelige købspris til potentielle ejere/brugere af parkeringsanlægget samt andre investorer.

Dette er et unikt tilbud på markedet, som SIPA Park&Fly er stolte over at kunne præsentere for investorerne.

De fleste investorer vil dog uden tvivl ønske at holde fast i deres ejendomsinvestering og fortsætte med at oppebære lejeindtægten i mange år fremover. Dette betyder, at kun meget få parkeringsbåse pr parkeringsanlæg vil blive videresolgt på markedet, hvilket igen betyder en høj salgsværdi og efterspørgsel i fremtiden.

Lufthavnsparkering har vist sig at være en solid fast ejendomsinvestering med potentielt høje afkast og stærk kapitalforøgelse. Investeringer af denne kaliber med lave omkostninger udbydes sjældent og er yderst eftertragtede.

Traditionel fast ejendom

Investering i fast ejendom er fundamentet for en solid og sikker pleje af porteføljen. Den yder ikke kun kortsigtet beskyttelse mod de udsving, som ses på andre markeder, men er også bevisligt den mest indbringende investering.
Af S&P 500 Index fremgår det, at aktiemarkedet gennemsnitligt indbragte 10.3% gevinst årligt i perioden 1970 til 2016. Til sammenligning har det åbne ejendomsmarkedet ifølge REITS indbragt 11.2%.
SIPA har fortrinlige track records med førende entreprenører og havde med udgangen af 2017 financieret 1200 bygningsprojekter.
I lighed med lufthavnsparkering sikrer vi, at alle aspekter af investeringen bliver tilgodeset. Hvad enten ønsket er at drage fordel af en kortfristet projektinvestering eller opbygge en portefølje baseret på udlejning, så er SIPA den ideelle partner.

Sådan gør vi:

– Vi opsporer lavt værdiansatte ejendomme med et højt potentiale for kapital vækst
– Vi lokaliserer særlige markedsnicher og deres nøjagtige beliggenhed
– Vi indgår partnerskab med de bedste lokale entreprenører for at sikre den højeste kvalitet
– Vi opnår mængde rabat fra entreprenøren
– Vi analyserer markedets hovedtendenser indenfor udbud og efterspørgsel
– Vi udpeger den dominerende faktor, som presser priserne op
– Vi forøger potentielle indtægter ved hjælp af gearing og off-plan køb
– Vi lægger stor vægt på exit strategien

Dette leverer vi:

– Investeringer i nye markedsøkonomier med høje lejeindtægter
– Start-til-slut service
– Lave startomkostninger
– Maksimale kapital indtægter
– Garanterede udlejningsindtægter for særlige projekter
– Financiering (underlagt status)
– Exit/genkøb strategier

Fordele

Enhver ejendomsinvesterings succes afhænger mest af alt af beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Vi laver kvalitetsrapporter og faglige undersøgelser for at sikre os, at vi arbejder med de mest lovende nye markeder for financiering. Vore analyser inkluderer talrige faktorer, så som økonomisk præstation, infrastruktur og faciliteter, turist statistikker, betydelige arbejdspladser og det lokale ejendomsmarked. Vi arbejder med en hel del lokale kontakter for at finde frem til områdets bedste entreprenører.
Først når al nødvendig omhu er blevet udvist, bliver et projekt forslag underlagt investerings panelets vurdering og eventuelle beslutning om at anbefale det til kunderne. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet i design og udformning af vore projekter, alle bygninger er opført i overensstemmelse med europæisk standard og med op til 10 års garanti på konstruktionen. Vi tilbyder desuden en fordelagtig after-sale pakke med et indbydende møblementstilbud.

Vore partnere

RIALTO DEVELOPMENTS LTD

Rialto Developments Ltd er et internationalt ejendomsudviklings selskab med kontorer i England, Danmark og Bulgarien. Firmaet har brugt betydelige ressourcer på at finde og udvikle unikke byggeprojekter i Sofia lufthavn, Sortehavskysten og Rhodopes bjergområdet.
SIPA Property har arbejdet med Rialto Developments siden 2008 og styrker fortsat relationerne samt udvider porteføljen.

BORD CONSTRUCTION LTD

Bord Construction Ltd er et af Bulgariens førende byggeselskaber, med over 1000 ansatte, deriblandt et højtuddannet hold af designere og konstruktører. Selskabet har specialiseret sig i konstruktion af store beboelses- og feriekomplekser på den bulgarske kyst. Bord Construction har en enestående track record for færdiggørelsen af kvalitetsbyggeri til tiden og budget for krævende forbrugere.

Kontakt os:

SIPA Property
Client Relation Manager
Mads Sørensen
Email: ms@sipagroup.com
Direkte telefon: +45 7273 2102

SIPA Property
Sune Følner
Email: sf@sipagroup.com

Kontakt